În cele din urmă, dacă departamentul dvs. solicită consilierilor facultății să semneze un formular de teză, aduceți-l cu el.

Hire a Professional for Thesis Writing Service - thesis global

Sfat: Pregătiți un pachet mic de materiale scrise pentru o întâlnire introductivă cu orice consilier potențial. Enumerați ● cursurile relevante pe care le-ați urmat

  • Lucrări de seminar pe care le-ați scris
  • Abilități speciale pe care le aveți, cum ar fi limbile sau statistici avansate. Tipăriți-vă numele și adresa de e-mail pe prima pagină. (Fă-o și pe toate lucrările viitoare.)

Aduceți toate formularele de teză pe care noul dvs. consilier trebuie să le semneze.

Acest pachet nu răspunde doar la întrebări esențiale; îi arată profesorului că îți pasă de subiect și ești organizat și gata să mergi mai departe. Profesorul poate revizui rapid materialele și puteți începe imediat o conversație utilă. Exact asta vrei să faci.

Cum poți face această conversație mai productivă? Trecând direct într-o discuție despre interesele dvs. de teză. Iată sugestia mea. Înainte de întâlnire, notați subiectul tezei sau întrebarea pe care o luați în considerare. Acest lucru nu face parte din pachetul dvs., deci faceți-o pe o foaie separată. Nu o vei împărtăși profesorilor, cel puțin nu imediat și nu în această formă. Mai târziu, vei împărtăși multe scrise cu consilierul tău, dar nu de data aceasta.

Această scurtă schiță este doar pentru tine și ar trebui să proiect disertatie zăbovi asupra ei. Accesați fișierul cu idei de teză, revizuiți-vă decupările și notele și încercați să le organizați în câteva categorii pentru a vă ghida gândirea. Simțiți-vă liber să scrieți mai mult de un potențial subiect de teză.

Apoi mai faceți un lucru. Încercați să scrieți cel puțin câteva propoziții despre fiecare subiect posibil pe care l-ați enumerat, spunând de ce vă interesează fiecare și care sunt aspectele care vă intrigă cel mai mult. Cu cât poți scrie mai mult, cu atât mai bine. Dacă revii la el a doua zi, probabil că poți adăuga și mai multe gânduri, stimulate de ceea ce ai scris deja. Scrisul dvs. poate consta în puzzle-uri intelectuale sau ar putea enumera câteva motive foarte personale pentru care sunteți interesat de subiect, cum ar fi obiectivele viitoare de carieră. În ambele cazuri, sondați-vă interesele în timp ce vă angajați în proiect. Îți va ascuți concentrarea. Cu cât vă înțelegeți mai bine propriile interese, cu atât le puteți transmite mai bine consilierului dumneavoastră potențial.

Sfat: numai pentru tine, scrie un paragraf sau două care să rezumă ideile tale principale pentru un subiect de teză. Aceasta poate fi o singură idee sau poate fi mai multe. Ar putea fi o întrebare sau un puzzle care vă interesează. Faceți acest lucru după ce v-ați revizuit > ideile de teză.

Pentru a ilustra procesul, să rămânem cu subiectul general al imigrației. Cu puțină explorare, poate deveni clar că sunteți interesat în principal de ce tipuri de locuri de muncă obțin imigranții și de modul în care acestea diferă pentru imigranții legali și ilegali. Sau ați putea fi interesat de o altă fațetă a imigrației: modul în care comunitățile locale răspund noilor sosiți din străinătate. Contează dacă imigranții vin din Mexic sau Rusia? Contează dacă ajung în California de Sud, Texas de Est sau Dakota de Nord? Sau poate că ești mai interesat de bilingvism și interacțiuni culturale. S-ar putea să vă intereseze de ce a doua generație iese mult mai bine în unele grupuri decât în ​​altele. Cu cât vă convingeți mai mult propriile interese și bănuieli, cu atât veți începe mai bine.

Mai presus de toate, ar trebui să urmăriți întrebări bune. Răspunsurile vor veni mai târziu, pe măsură ce conduceți cercetarea propriu-zisă a tezei. Chiar acum, concentrează-te pe întrebări. Tezele bune încep cu întrebări bune sau puzzle-uri interesante. Așa că adulmecă o întrebare sau un puzzle interesant.

Sfat: Una dintre cele mai bune moduri de a găsi un subiect de teză este să căutați o întrebare sau un puzzle bun. Dar care este o întrebare bună de teză?

  • Ar trebui să vă intereseze cu adevărat.
  • Ar trebui să se refere la ceva ce doriți să înțelegeți mai bine. . . dar nu pot răspunde încă. (Este >ne să ai o bănuială sau un răspuns provizoriu, dar dacă știi cu adevărat răspunsul, mergi mai departe.)
  • Ar trebui să fie ceva ce poți studia bine — în timpul disponibil, cu abilitățile tale. (Consilierul dumneavoastră vă poate ajuta aici, spunând dacă un subiect este ușor de gestionat.)

Întrebările bune formează baza unei teze interesante. Răspunsurile vor veni mai târziu.

Examinați-vă notele private și desenați pe ele când vă întâlniți cu potențialul consilier. Chiar dacă ideile tale sunt neformate, ele pot lansa o conversație utilă despre interesele tale și despre ceea ce speri să studiezi. În schimb, profesorul ar putea sugera câteva lecturi pertinente sau modalități de a rafina subiectul. Pe măsură ce vorbiți despre aceste probleme, întrebați cum se potrivește subiectul dvs. intereselor sale și dacă abordarea dvs. pare sensibilă. Dacă lucrurile merg bine, s-ar putea să aliniați un consilier atunci și acolo și să începeți să vă clarificați subiectul.